Welkom bij Domein Westhoek

Welkom

Domein Westhoek is gelegen in de duinen net buiten Nieuwpoort aan Zee, op slechts 800 meter van het strand. U kunt profiteren van de uitgebreide recreatiefaciliteiten en een gezellige bar met een ruim zonneterras.


De kamers van het Domein Westhoek zijn uitgerust met een televisie en een eigen badkamer met een douche of bad. Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.


De kusttram vindt u op 10 minuten loopafstand en verbindt u rechtstreeks met attracties aan de Belgische kust. Domein Westhoek ligt op 4 km van het centrum van Nieuwpoort.


Op het grote eigen terrein bevinden zich vele recreatiefaciliteiten zoals 2 tennisbanen, jeu-de-boules-banen en fietsverhuur. U vindt er tevens een spelkamer met een biljarttafel.


In de bistro kunt u genieten van een breed aanbod aan traditionele Europese gerechten en de lokale Belgische keuken. Er zijn verschillende vaste menu's en u kunt er ook à la carte gerechten bestellen.

De uitgestrekte natuurgebieden en het uitstekende cultuuraanbod maken van Oostduinkerke een toeristische topper aan de Vlaamse Kust. Tal van bewegwijzerde wandel- en fietsroutes doorkruisen hier het natuurlandschap. Oostduinkerke is de enige plaats ter wereld waar garnaalvissen nog te paard wordt beoefend. Bij laag water, gekleed in gele oliejekker en zuidwester, trekken de vissers eropuit om garnalen te vangen.

Tussen Oostduinkerke en Koksijde ligt het natuurreservaat de Hoge Blekker, met de hoogste duinrug (33 meter) aan de Vlaamse kust. Het reservaat is het hele jaar open voor wandelaars, voor ruiters zijn afzonderlijke paden voorzien. Het strand van Oostduinkerke is bij laag water een kilometer breed. De afmetingen, zachte helling en de afwezigheid van strandhoofden maken het strand uiterst geschikt voor onder andere zeilwagens.